*
2

Reiniciat el meu bloc

Posted by baracus on 14 agosto, 2012 in Coses Meues |

Després d’un desastre amb el servidor de hosting, he tingut que reiniciar el bloc ( he perdut totes les dades, ja que les copies de seguretat tb han estat afectades ). En breu estarà instalat.

 

Etiquetas:

2 Comments

  • Beko dice:

    Benvolguts;Sf3c lb4 Eloi Mora i formo part db4 un grup de gent que organitza la Fira de Terrissa de Quart ( Girona) jutnnmeat amb lb4 Ajutnnmeat de Quart, i m’he posat en contacte amb vosaltres per demanar-vos informacif3 per voldrieu assistir a la Fira o ens podredeu posar en contacte amb els Artesans del pessebre per si els seria viable venir a la Fira de Terrissa de Quart els dies 7,8 i 9 de Desembre Volem donar un altre caire a la nostra Fira i ens complauria comptar amb la seva presencia, per suposat han de ser figures prf2pies i fetes de fang , ja que les normes de la nostra Fira aixed ho exposen. c9s una fira Mercat aixed doncs es pot exposar i vendre al mateix temps. Creiem que la nostra situacif3 privilegiada ( a 5 Km de Girona) i en les dates en que la fem, seria una bona oportunitat per tots. Esperem la seva resposta.Atentament Eloi MoraAjutnnmeat de QuartTelf: 972 46 91 71

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2012-2017 Croniques A-Team All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.