Les 8 claus de l’èxit

Posted by baracus on 3 julio, 2015 in Sin categoría |

Per què té èxit la gent? Perquè és intel·ligent? Perquè té sort?
L’analista Richard St. John ens diu que ni la intel·ligència ni la sort són les claus de l’èxit.
Richard St. John, entrevistà 500 persones que havien assolit l’èxit per descobrir-ne les claus, en va trobar 8, amb els resultats de la investigació va escriure el llibre “8 To Be Great“.

Richard St. John presentà les 8 claus de l’èxit al TED 2005:

1. Apassiona’t! Em mou la meva passió, va dir el Freeman Thomas, dissenyador de cotxes de la DaimlerChrysler. Fer les coses per amor, no per diners. Pagaria per fer la meva feina, va dir la Carol Coletta, productora de ràdio Smart City. Els diners arribaran igualment.
2. Treballa! Treballant de valent; res no arriba fàcilment. Però m’he divertit força, va dir Rupert Murdoch, empresari de mitjans de comunicació.
3. Millora’t! T’hi has de dedicar intensa i seriosament per ser molt bo, va dir Alex Garden, desenvolupador de jocs. No és màgia, cal practicar, practicar i practicar.
4. Focalitza’t! Cal estar centrat, focalitzat, en una cosa, va dir Norman Jewison, cineasta.
5. Empeny! Autoimpulsa’t física i mentalment, empeny, empeny, empeny … , va dir David Gallo, científic marí. Deixa enrera la timidesa i la inseguretat.
6. Tingues vocació de servei! Ha estat un privilegi servir com a metge, va dir Sherwin Nuland, professor de cirurgia a Yale.
7. Confia en les teves idees! Vaig tenir una idea, diu Bill Gates. No hi ha màgia, cal escoltar, observar, encuriosir-se, resoldre problemes, fer connexions, …
8. Persisteix! Davant del fracàs, la crítica, el rebuig, … persisteix, persisteix, persisteix!Copyright © 2012-2017 Croniques A-Team All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.